2021 aasta I poolaastat on minu blogipostitustest olnud vaikus seetõttu, et kirjutasin oma magistritööd teemal “Meeskonna coachingu roll muudatuste juhtimise protsessis”. Võin pidulikult kinnitada, et Tartu Ülikooli strateegilise juhtimise magistriõpe on edukalt läbitud ning nüüd saan jagada oma töörõõmu ka teiega.

Viisin läbi pikaajalise ehk longituuduuringu, mis sisaldas endas nö tegevuspõhist uurimist.
Koostöös kolme erineva organisatsiooniga, kus olin meeskonna coachina kaasatud, aitasin ellu viia muudatusi organisatsioonides jaanuarist kuni oktoobrini 2020.
Magistritöö eesmärk oli selgitada välja kas ja kuivõrd toetab meeskonna coaching indiviidide muutumisvalmidust, kaasatust, usaldust ja uskumust eesmärgi saavutamisse ning koostööd muudatuste elluviimise protsessis. 

Väga lühidalt võiks võtta tulemused kokku selliselt.

Meeskonna coaching

Töö käigus selgus palju huvitavaid nüansse, võimalusi ja ka takistusi, mis mõnikord toetavad või raskendavad meeskondadel ja organisatsioonidel muutusi ellu viia.

Praktilised soovitused

Kui sa soovid minu tööga lähemalt tutvuda, siis mine loe seda tööd SIIT

Kui sind huvitab rohkem, kuidas ma tegutsen meeskonna coachina ning saaksin sind ja sinu meeskonda toetada, võta ühendust. Räägime lähemalt sinu ootustest ja koostöö võimalusest.

Ilusat suve!

Kirjuta lähemalt oma soovidest

Jaanika Rannula

Jaanika Rannula
Arengupartner juhtidele, meeskondadele ja organisatsioonidele
Sertifitseeritud coach, superviisor ja juhtimiskoolitaja
Helista +372 514 0040
jaanika.rannula@upwise.ee
UpWise Coaching OÜ